Acties

Kies wat je aanspreekt

rekeningnr: NL61 INGB 0006 3215 76
t.n.v. Stichting Feline

Hieronder staan de sponsor-acties die momenteel lopen en de acties die afgerond zijn. Bij de afgeronde acties vind je ook de totale sponsoropbrengst.

Je kunt je altijd aanmelden om deze activiteiten te helpen ondersteunen. Mocht je nog ideeën hebben voor sponsoracties of zelf een sponsoractie op willen zetten neem dan ook even contact op.

Lopende acties

Lege flessenbonnen actie Albert Heijn Limburglaan Eindhoven

Na de succesvolle statiegeldbonnenactie van mijn nicht in Hilversum, gaan we het nu ook in Eindhoven proberen.

Wil jij je statiegeldbon ook doneren aan een goed doel, kom dan naar de Albert Heijn XL aan de Limburglaan 2 en gooi je bonnetje in de zuil die rechts van de informatiebalie staat.

Wil je dit bericht via Facebook delen met je vrienden? Dan kan dat via deze link statiegeldbonnenactie AH Limburglaan.

 

(S)teunboekjes

Via de site van (S)teun ben ik een nieuwe actie voor Stichting Feline tegen gekomen. Ik werd er zelf heel enthousiast van en hopelijk zijn de reacties net zo enthousiast. Ook zijn de opbrengsten daarvan natuurlijk voor Stichting Feline. En dan deze keer specifiek voor een apparaat die een goede ademhaling, welke cruciaal is voor de  ontwikkeling van Feline.

Op onze facebook pagina heb ik een filmpje geplaatst waarin ik de actie uitleg. Via deze link (S)teun video kun je het filmpje bekijken.

De veiling

Een van onze ambassadrices heeft haar huis recent grondig opgeruimd. Haar overtollige huisraad staat nu te koop op Marktplaats.nl. De opbrengsten daarvan komen volledig ten goede aan Stichting Feline.

Deze actie heeft hier een eigen pagina op deze site. Kijk snel of er iets van jouw gading tussen zit!

Dus of je nou iets aanschaft of zelf iets aan te bieden hebt op Marktplaats, in beide gevallen help je Feline vooruit!

Dankjewel Margot voor dit initiatief!

1 Euro Ambassadeurs

De afgelopen maanden hebben een aantal supporters van Stichting Feline een oproep op Facebook geplaatst om Stichting Feline te ondersteunen door middel van een maandelijkse donatie. Deze ambassadeurs zijn bekend geworden onder de naam 1-euro-ambassadeurs hoewel sommigen maandelijks meer doneren dan 1 euro.

Dankjewel André Woertman, Blanche Overgauw en Marion Wesseling voor het opstarten van dit initiatief.

Huidig aantal deelnemers: 9

Eenmalige donaties n.a.v. deze sponsoractie: 325 euro

Doneer online via iDEAL_32x32

Lili-spaarpotten

We werden benaderd door Deborah van mooisvanlili.nl met de vraag of Stichting Feline opgenomen wilde worden op de lijst van goede doelen. Lili is namelijk een combinatie van twee spaarpotjes die kinderen cadeau krijgen. Kinderen leren sparen voor zichzelf door geld te doen in het ene spaarpotje en ze leren sparen voor een ander door het geld te doen in het andere spaarpotje.

Als het goede-doel-spaarpotje vol is mag het kind dan zelf besluiten aan welk goed doel ze het geld wil schenken en kiest daarbij uit de lijst met goede doelen die meegeleverd worden met de Lili-spaarpot. Kijk voor meer informatie op mooisvanlili.nl

Afgeronde acties

Lege flessenbonnen actie Albert Heijn Kerkelanden Hilversum

Mijn mooie nicht Jolanda is opnieuw een actie begonnen. Haalde ze eerder al bijna €600 op met het hardlopen van de City Run in Hilversum, is ze nu een actie begonnen met samenwerking van de Albert Heijn ook in Hilversum. De opbrengsten daarvan komen volledig ten goede aan Stichting Feline.

Deze actie is inmiddels afgerond en is heel succesvol geweest.

Het totale bedrag van deze sponsoractie: 205.65 euro

Dankjewel Jolanda!

 (S)teun actie deel I oktober 2015

Tijdens de Dutch Design Week heeft Marianne, een onmisbare en lieve wijkgenoot, de bezoekers gevraagd om een “varkentje te wassen/krassen” voor Stichting Feline. Dit heeft ze met zoveel liefde en enthousiasme gedaan, dat zelfs 1 mevrouw €50 gaf voor de stichting. Wauw!

Het totale bedrag van deze sponsoractie: 497.38 euro 

Dank je wel lieve Marianne en iedereen die gedoneerd heeft!

Verkoop tafel+stoelen oktober 2015

Mijn mooie zus heeft de opbrengst van de verkoop van haar eetkamertafel + stoelen geheel aan Stichting Feline gedoneerd.

Het totale bedrag van deze sponsoractie: 75 euro

Dank je wel lieve zus!

Dutch Design Week oktober 2015

Ook dit jaar was onze wijk Drents Dorp weer goed vertegenwoordigd tijdens de Dutch Design Week. Ons wijkgebouw (ontwerp van Piet Hein Eek) wordt dan omgetoverd tot een waar expositieruimte. Hierin kunnen alle kunstenaars uit de wijk hun kunsten vertonen.

Vorig jaar is er speciaal voor Feline een “Zij die geluk brengt” servies ontworpen. Dit jaar konden de bezoekers een “warme douche” ervaring krijgen met heus gezang van Drents Dorp bewoners in de oren. Hadden ze het een spetterende ervaring gevonden, dan hadden ze de mogelijkheid om te doneren voor ons spetterende meisje en dat is zeker gedaan..

Het totale bedrag van deze sponsoractie: 102.97 euro

Dank je wel Wikke en Bianca voor het mogelijk maken van deze actie!

Volle maan training juli 2015

Sinds we de Stichting hebben komen er meer en meer hele mooie en onverwachte initiatieven voorbij om ons te helpen met onze droom voor Feline. En dit is er zeker een van.

Ingrid van Steenwijk, oprichtster van ChiTree wilde met liefde haar steentje bijdragen aan ons revalidatieprogramma. Het kernwoord van het revalidatieprogramma is oefenen, oefenen en nog eens oefenen. En dit gegeven sluit zo mooi aan bij de basis van Zhineng Qigong; “Developing Human Potential through”, aldus Ingrid.

Ingrid richt zich op het geven van trainingen op het gebied van persoonlijk energiemanagement. Een van die trainingen is de Volle Maan Training. De opbrengst van deze training, die in juli plaatsvond, is in zijn geheel aan Stichting Feline geschonken.

Het totale bedrag van deze sponsoractie: 150 euro

Dank je wel Ingrid voor je ontzettende mooie bijdrage!

Feline-loop april 2015

Jolanda Haverslag-Kraaipoel, mijn lieve nicht is samen met haar man, kinderen en vrienden een actie gestart om Stichting Feline te ondersteunen. Zo hebben ze het idee opgevat om de CityRun in Hilversum te gaan lopen. Ze zijn inmiddels intensief aan het trainen en sponsoren aan het zoeken.

Wil je deze sportieve prestatie steunen, klik dan op de link voor meer informatie: Feline-loop

Het totale bedrag van deze sponsoractie: 572.25 euro

Dank je wel iedereen voor jullie inzet en de donaties!

Feline-jam juli 2014

Michelle Boleij, gespecialiseerd in het maken huisgemaakte jam, was zo getroffen door de doelstellingen van Stichting Feline dat ze spontaan besloot een deel van de opbrengst van haar jam-verkoop te schenken aan de stichting. Deze jam, voorzien van een speciaal voor deze actie ontworpen etiket, is inmiddels een collectors-item geworden.

Het totale bedrag van deze sponsoractie: 65 euro

Doneer online via iDEAL_32x32

Vierdaagse Nijmegen, 15 t/m 18 juli 2014

Inge Gommans, een van de vrijwilligsters van Team Feline, heeft in 2014 voor het eerst de Vierdaagse lopen. Los van de bijzondere sportieve prestatie die dit is, zette Inge dit event ook in als sponsoractie voor Stichting Feline.

Het totale bedrag van deze sponsoractiviteit: 560 euro

Alternatieve Ice Bucket Challenge augustus 2014

Augustus 2014 werd Facebook overspoeld door de Ice Bucket Challenge van de ALS stichting. Er volgden natuurlijk de nodige parodieën op dit nobele initiatief maar er waren ook een aantal mensen die besloten hun donatie te schenken aan een initiatief dichter bij huis. In dit geval Stichting Feline.

Totale sponsorbedrag van deze actie: 90 euro.

Doneer online via iDEAL_32x32

Dutch Design Week oktober 2014

Ieder jaar neemt de wijk waar we wonen, Drents Dorp in Eindhoven, deel aan de Dutch Design Week. Het biedt dan een platform aan de lokale creatievelingen, amateurs en professionals, om hun werk te etaleren en te verkopen. Ieder jaar gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel. Het goede doel dit jaar was Stichting Feline.

Deze actie, inclusief de verkoop van keramiek speciaal ontworpen ter ondersteuning van Stichting Feline, is op touw gezet door onze Ambassadrice Ria van der Meijden. Hartelijk dank Ria en de vele anderen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Totale bedrag van deze sponsoractie: 917 euro.

Doneer online via iDEAL_32x32