Bijzonder Mooi

NadineThuis2 Comments

Feline is bijzonder mooi. Ze is niet alleen een bijzonder meisje, maar ook nog eens erg mooi. Een bijzonder mooi meisje. Vriendschappen kunnen ook bijzonder mooi zijn. En ik mag mezelf gelukkig prijzen dat ik een aantal bijzonder mooie vriendschappen heb. Een daarvan is met Renata. Wij kennen elkaar van school en die ontmoeting is alweer zo´n 17 jaar geleden. Onze vriendschap is altijd fijn geweest, maar sinds Feline er is heeft onze vriendschap meer diepgang gekregen. Nog meer nu Renata ook moeder is geworden van een bijzonder mooi meisje Madelief Lente.

Madelief werd afgelopen zondag gedoopt. Nu had ik nog niet eerder een doopceremonie meegemaakt, dus dat vond ik al bijzonder, maar wanneer dat dan ook nog eens van de dochter van een mooie vriendin is, is dat bijzonder om mee te mogen maken.

Renata belde mij de dag van te voren om ons te vertellen wat ze van plan waren. Je hebt namelijk aan het einde van de ceremonie de gelegenheid om te doneren. Het opgehaalde geld kun je aan de kerk schenken of aan een goed doel naar keuze en daar kwamen wij in beeld. Renata en haar partner Jacco hadden hierbij namelijk onze Stichting voor Feline in gedachten. Hoe bijzonder en mooi is dat.

In de kerk gezeten met familie en vrienden van Madelief, deden papa en mama alles wat van ze werd gevraagd en onderging Madelief al slapend de gehele ceremonie. Toen het moment daar was waarin Renata aandacht vroeg voor onze Stichting kwamen de zenuwen ineens naar boven. Waar ze eerder heel kalm was, hoorde je nu de emotie in haar stem. Mijn tranen kwamen boven en wij beide gloeiden van warmte. Het is lastig om precies de juiste woorden te geven aan het gevoel dat dit geeft. Maar ook hier komen weer de woorden bijzonder mooi naar boven. Bijzonder dat wij mensen in ons leven hebben, die op die manier met ons bezig zijn. Dat er vervolgens vrienden en familie geraakt zijn door ons verhaal en hun stukje willen bijdragen. Dan wel door hun oprechte interesse als in hun donatie.

En zo is de eerste donatie aan de Stichting Feline een feit! Volgens mij heeft iedereen er gehoor aan gegeven en een donatie, bij het verlaten van de kerk, in het mandje gedaan. Het is nu aan ons om de Stichting ook echt officieel te maken en het eerste bedrag op de rekening te zetten..

Dank je wel lieve mooie bijzondere vriendin, Jacco en jullie familie en vrienden!

2 Comments on “Bijzonder Mooi”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *