ComingSoon

Het is 8 jaar geleden dat we aandacht aan de site van Feline hebben besteed. En zoals te verwachten is, is er in die tijd heel veel veranderd. Veel van de zaken/projecten waar we toen druk mee bezig waren, zijn ondertussen afgerond, naar de achtergrond verdwenen of simpelweg niet meer relevant.

Dat wil niet niet zeggen dat er geen uitdagingen meer zijn. Er zijn eerder meer dan minder uitdagingen bijgekomen. Maar belangrijker dan dat, de aard van die uitdagingen is met de tijd mee ook veranderd. Het zijn andere tijden, maar de grootste invloed is natuurlijk dat Feline fysiek gegroeid is en ook als persoon enorm veranderd is.

Al die veranderingen vragen om een andere site, eentje die recht doet aan de persoon die Feline nu is, en zeker ook aan de persoon die ze kan en wil worden. Mocht je tussen de regels door lezen, dat wij samen al weer met een nieuw groot project bezig zijn, dan heb je dat helemaal bij het rechte eind.

We vragen je nog even geduld voor de onthulling van de nieuwe site, en de presentatie van dit nieuwe grootse project. En ja, ook deze keer is er ruimte voor jouw support, mocht je je daartoe geroepen voelen!

 En dit is een van de redenen...  

Na 8 jaar zonder updates, was Feline 

wel toe aan een nieuwe site.

new

>