Doneer geld

een katalysator voor groei en ontwikkeling

Iedere ouder, met een kind dat speciale zorg vraagt, is het aan zijn stand verplicht om miljonair te worden. Niet voor de mogelijke luxe en weelde maar vanwege de mogelijkheden die het je biedt om naar eigen inzicht, eer en geweten de beste zorg voor je kind in te richten.

De realiteit is dat we nog geen miljonairs zijn en niet tot dat moment willen wachten met het inrichten van de beste zorg en revalidatie-mogelijkheden voor Feline. De Stichting maakt het ons mogelijk om die periode op weg daar naartoe te overbruggen. Wel beschouwd is iedere stichting in de kern een tijdelijke kruk. Voor alle duidelijkheid, de stichting is dus NIET onze weg naar het miljonairschap maar WEL de mogelijkheid om het revalidatieprogramma van Feline te kunnen blijven doen in de tussentijd.

Dat gezegd hebbende ligt er nu voor jou de uitnodiging om Feline financieel te ondersteunen in het zoveel mogelijk ontwikkelen van haar mogelijkheden. De mogelijkheden daartoe zijn ongelimiteerd. Een aantal supporters is bijvoorbeeld een 1 euro actie gestart waarbij alle deelnemers maandelijks 1 euro storten. Anderen kiezen voor een eenmalige storting geheel naar eigen inzicht.

Wat je besluit ook mag zijn, weet dat we ook deze vorm van ondersteuning enorm waarderen. Het stelt ons in staat om volledig gefocust bezig te zijn met dat waar we in geloven en waar we al mooie resultaten mee behaald hebben.

Dankjewel voor je aandacht.

Bryan, Nadine en Feline

rekeningnr: NL61 INGB 0006 3215 76
t.n.v. Stichting Feline