Doneer tijd

een mogelijkheid om creatief te wezen

Het programma dat we samen met Feline doorlopen is in vele opzichten echt intensief. Het is niet alleen het doen van de oefeningen gedurende de gehele dag maar ook de voorbereidingen die sommige programma-onderdelen vragen. Een deel van die voorbereidingen is eenmalig, zoals het laten bouwen van de kruiphelling.

Andere voorbereidingen zijn terugkerend. Een voorbeeld daarvan zijn de zelfgemaakte leesboekjes voor Feline over uiteenlopende onderwerpen. Het maken van die boekjes is geen rocket science. We hebben ondertussen een template voor het boekje, het lamineerapparaat staat regelmatig rustig te zoemen en de perforator en ringen maken het compleet.

Tijdrovend is het bedenken van de teksten en het bij elkaar zoeken van de ondersteunende plaatjes (Google, Pinterest, harde schijf,…). En hierbij kunnen we dus wel wat hulp gebruiken.

Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar uitbreiding van Team Feline. Het vraagt een groot commitment om één of meerdere malen per week aan tafel te verschijnen en samen met ons de oefeningen te doen. Om voor iedereen hierin meer flexibiliteit te kunnen creëren streven we naar uitbreiding van Team Feline. Dat maakt het bijvoorbeeld mogelijk om eens in de twee weken aan de oefentafel te staan, mocht dat voor jou beter uitkomen.

We beseffen ondertussen maar al te goed hoe waardevol tijd is. En we zijn eenieder zeer dankbaar voor de tijd die hij/zij doneert.

Mocht je interesse hebben om door middel van tijd Stichting Feline te ondersteunen neem dan even contact op via info@felinetevreden.nl of gebruik het formulier op de Contactpagina. We kijken uit naar je reactie en weet dat je bij voorbaat al een held(in) bent!