En toen was het even stil…

BryanBlog, Publiek3 Comments

Na twee zeer heftige maanden konden we Feline eindelijk mee naar huis nemen. En natuurlijk is onze ontdekkingstocht samen toen pas echt begonnen. De eerste twee maanden hielden we familie en vrienden nog op de hoogte via een mailing lijst. En we hadden het er vaak over dat het weer eens tijd werd om een update de deur uit te doen.

Maar het kwam er simpelweg niet van. De belangrijkste reden was wel dat we echt alle energie thuis nodig hadden om om te leren gaan met alle extra zorg rond Feline, gewoon met Feline, met elkaar en al het andere nieuwe wat op ons afkwam. Met de beste bedoelingen hadden we ons nog niet voor kunnen bereiden op de periode die nu achter ons ligt.

Feline is nu ruim twee jaar oud en we hebben weer de tijd, energie en ruimte om de “buitenwacht” weer regelmatig op de hoogte te brengen. We hadden altijd al het idee om een blog bij te gaan houden en het resultaat ben je nu aan het lezen.

De originele mailings die we in de eerste twee maanden de deur uit hebben gedaan hebben we als blog posts ook opgenomen op de site. Het is zeker de moeite waard om die nog eens door te lezen. Al lezend hebben we vaak tegen elkaar gezegd “Jee, dat was ik al helemaal vergeten…”. En dat waren dan alleen nog maar de eerste twee maanden…

Van de afgelopen twee jaar zijn we allicht ook al veel vergeten maar het zij zo.

Hoe dan ook, of je nu een oudgediende bent of voor het eerst kennis maakt met ons verhaal: Welkom!

En dat het weer een mooie reis samen mag worden.

Bryan, Nadine & Feline

3 Comments on “En toen was het even stil…”

  1. Wanneer gaan jullie naar Oekraine? Heel veel succes in ieder geval en we zullen de blog blijven volgen 😉

    Groetjes Sandra, Joop en Rienke

    1. We zijn inmiddels alweer 1 volle dag in de Oekraïne. We zijn afgelopen zondag vertrokken en hebben vandaag al de eerste onderzoeken gehad. We verwachten vanavond nog het schema voor de komende 2 weken.

  2. jeetje B en N, wat bijzonder dat er daar een kliniek is die dit doet. Prachtig.
    Ik wens jullie drietjes een mooie tijd daar toe. Dikke kus van ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *