En toen was het weer rustig.

BryanOekraine5 Comments

Ik zal het niet spannender maken dan het is/was. We hebben alle drie een rustige nacht gehad. We hebben Feline wel om 3 uur vannacht wakker moeten maken, om medicatie in te nemen maar daarna hebben we weer rustig verder geslapen.

Haar temperatuur was weer normaal en de artsen hier vonden het ook weer verantwoord om haar weer een deel van de therapieën te laten volgen. Dat hadden we eerlijk gezegd nog niet verwacht maar we waren wel blij met het groen licht. Alle behandelaars waren op de hoogte van de situatie en pasten hun programma daarop aan.

Het is sowieso wel heel prettig om te ervaren met hoeveel zorg en aandacht we door de staf hier worden omringd. Onze indruk is dat men echt heel betrokken is.

Feline is duidelijk nog aan het herstellen van het insult en de koorts. Haar algehele spiertonus is nog erg laag (minder hoofd- en rompbalans dan normaal) en ze slaapt ook meer dan normaal. Dat laatste komt ons eerlijk gezegd nu wel goed uit. Wij hebben nu ook duidelijk meer behoefte om ook uit te rusten en op te laden.

Haar normaal goede eetlust is nog niet terug en ze heeft nu ook diarree-luiers, een voor ons nieuw fenomeen. Dat laatste kan ook nog een reactie zijn op de antibiotica. Ze was wel voldoende aangesterkt voor een korte wandeling in de zon. Het nazomeren hier is wel een prettige bonus.

Al met al zijn we nu weer even terug in rustiger vaarwater. Morgenochtend staan de laatste behandelingen op het schema en in de middag vliegen we alweer terug naar Dortmund. Vanaf daar is het dan nog een klein stukje met de auto naar huis.

All is well on the fronteer.

5 Comments on “En toen was het weer rustig.”

 1. Dag lieve Bryan, Nadine en Feline.
  Ik heb veel aan jullie gedacht afgelopen dagen. En als ik jullie verslagen weer lees dan is er weer heel veel gebeurt.
  Tot gauw weer,
  Kus Marjo

 2. Lieve Bryan, Nadine & Feline,
  Wat maken jullie toch veel mee zo met z’n drieetjes… Zal best schrikken zijn van alles wat er over jullie heen komt en dan ook nog in een ander land. Dapper dat zijn jullie. Maar wat er ook gebeurt jullie staan er als gezin voor en doen het maar mooi even. Fijn dat jullie je ook zo omringt hebben gevoeld door de staf van de kliniek. Ik blijf het allemaal heel bijzonder vinden hoe jullie hier mee om gaan, petje af hiervoor…..
  Jullie zijn nu weer thuis dat zal ook wel weer fijn zijn. Geniet van alle mooie & kleine momenten die er zijn. Mooie woorden zijn er weer geschreven en ik denk dat er vele personen met jullie meeleven. Sterkte met alles.
  Veel liefs & dikke kus
  Deni

 3. Hey lieve schatten,

  Wat een nieuws allemaal. Ben er gewoon van ontdaan.
  Goed te lezen dat jullie de rust vinden tussen de drukke bedrijven door. Weet dat we aan jullie denken en in ons hart en gedachten jullie enorm steunen!

  Dikke X
  Victor, Denise en Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *