Fitness Studio Feline: Massage en Net-niet-fysio

BryanBlog, Privé3 Comments

Gisterochtend heb ik Feline de eerste combi-massage gegeven. Een massagekussen gecreëerd uit een tuinstoelkussen en de eettafel deed dienst als massagetafel. Op de massagetafel de laptop met de serie filmpjes van de massage klaargezet en dan in de Do-As-I-Do-modus. Feline genoot van de massage. Geen moppertje, geen huiltje. Ze was op sommige momenten zelfs te enthousiast aan het trappelen om goed te kunnen masseren :-).

Ik heb zelfs de oefeningen die we van de vriendelijke oude reus hebben meegekregen kunnen toepassen. Feline’s nekje omhoog en omlaag in rug-, buik- en zijlig, plus een aantal gezichtsmassageoefeningen.

En zelf vind ik dit ook gewoon super om te doen. Heb er ook naar uitgekeken om dit thuis te kunnen doen. Als we dit 3-4 keer per week in ons leven kunnen inpassen wordt hier volgens mij iedereen blij van. De handen op de foto hiernaast zijn overigens niet van mij maar nog van Mila, de masseuse van Feline in de kliniek.

Later die ochtend voorbereidingen getroffen voor onze eerste fysio-workout. En tot onze grote schrik bleek dat er bij het tapen van die oefeningen er iets serieus mis is gegaan. Het resultaat is dat we van de matoefeningen totaal geen beelden hebben, van de oefeningen op de bokszak alleen de laatste paar en van de oefeningen op de bal dan wel weer alle oefeningen. Helaas is dat wel het kleinste deel van de oefeningen. Onze schatting is dat we slechts een kwart van de oefeningen hebben die Michael speciaal voor ons heeft voorgedaan.

Hier zijn we toch wel een klein beetje ziek van. De oefeningen uit ons geheugen weer opdiepen blijkt toch moeilijker dan we dachten. Omdat we alles aan het tapen waren hebben we het niet allemaal bewust opgeslagen in ons eigen geheugen. Hm. Dat wordt of een bezoekje aan een hypnotiseur om die beelden uit ons onderbewuste weer boven te halen of aan de kliniek vragen of ze die voor ons kunnen tapen danwel uitschrijven.

We hebben die laatste vraag via de mail bij de kliniek neergelegd maar nog geen antwoord mogen ontvangen. Maar goed, ook hier gaan we natuurlijk weer een oplossing voor vinden. De Fitness Studio is dus geopend maar draait nog niet op volle kracht.

3 Comments on “Fitness Studio Feline: Massage en Net-niet-fysio”

 1. argggg, wat ken ik dat, die frust. hopenlijk snel de oplossing. de oefeningen zijn natuurlijk te specifiek om andere ouders waar jullie contact mee hadden te vragen naar beelden? een kleine word in het blauwe.

  1. Hebben ondertussen reactie ontvangen van de kliniek. Ze hebben een aantal algemene adviezen gegeven maar niet de concrete oefeningen. Ze gaan onze fysio-therapeut vragen of hij misschien nog ergens tijd overheeft om een paar dingen op te schrijven.

   En ja, helaas, de oefeningen zijn per kind specifiek samengesteld…

 2. Hé lieverds,
  Hoe is het nu? Om weer in jullie vertrouwd omgeving te zijn?
  Hoe heeft Feline het allemaal ervaren? Heeft ze haar rimte alweer terug nu jullie weer in jullie eigen leventje terug zijn?
  Jammer dat de beelden niet op de tape staan. goed balen lijkt me dat want jullie willen zo graag met haar aan de slag… Hopelijk maken ze nog effe tijd om jullie iets speciefieke oefening te kunnen geven. Fijn dat Feline ook zo goed reageert op de massage. Allemaal positieve verhalen. Jullie mogen echt super trots op jullie zelf zijn en natuurlijk op jullie kleine meid want die heeft zich echt super goed overgegeven aan alles wat haar is overkomen. Jullie zijn toppers!.
  Heel veel liefs van ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *