Gerealiseerde Projecten

Overzicht

Hieronder staan de projecten die reeds (mede) mogelijk zijn gemaakt door de stichting.

Bezoek aan IAHP instituut in Philadelphia, USA, initial projgram, juni 2014. Kosten 7500 euro

Na een aantal maanden zelf een thuisprogramma gedraaid te hebben, gebaseerd op de kennis opgedaan tijdens de WTD trainingen in Fauglia, Italie en Fuengirola, Spanje, was dit de eerste keer dat de medewerkers van het IAHP Institute in Philadelphia zelf aan de slag konden gaan met Feline.

Het resultaat was een medische, fysieke en mentale screening en daaruit voortvloeiend een aangepast thuisprogramma met nieuwe oefeningen en een aangepast dieet.

Deelname Nadine aan WTD course in Fauglia, Italie, januari 2014, kosten 1250 euro

Deze 5-daagse course is een verplicht onderdeel van het intensieve thuisprogramma van de Glenn Doman-methode en wordt verzorgd door IAHP Institute, Fauglia. Tijdens deze course krijg je als ouder uitgelegd hoe je zelf een programma samenstelt dat volledig is afgestemd op de specifieke uitdagingen die jouw kind heeft.

Beide ouders moeten deze training gedaan hebben om later deel te kunnen nemen aan het intensieve 2-jaar durende begeleide programma. Het is tevens een verplichte stap voor een evaluatiebezoek later dit jaar.

n.b. Bryan heeft deze training al doorlopen in oktober 2013

Kruiphelling (inclined floor), februari 2014, kosten 100 euro

Deze kruiphelling is bedoeld om het leren kruipen van Feline te stimuleren. In combinatie met het patterning op tafel, is dit het belangrijkste hulpmiddel (op dit moment) op het vlak van de fysieke ontwikkeling. De kruiphelling wordt in deze fase van het programma minimaal 40-maal per dag gebruikt door Feline.