Koorts…(I)

BryanOekraineLeave a Comment

Feline zat er al een paar dagen lang tegenaan te hikken maar aan het eind van de dag heeft het dan toch eindelijk doorgezet. Ze heeft koorts en ligt met 38,5 op bed. Voorgaande dagen was het alleen hoesten en een verkoudheid. Het hoesten was nagenoeg verdwenen maar de verkoudheid bleef.

Maar ondanks dat alles bleef ze gewoon goed eten en drinken. Ja, ze werd meestal wel wakker tussen half vijf en vijf ’s morgens maar dan sliep ze bij ons in bed weer even verder. Vanavond wilde ze echter helemaal niets eten, bij zowel mij als Nadine niet en dat is wel uitzonderlijk.

De kans is groot dat ze met het intensieve programma, de verkoudheid en de gebroken nachten alles te samen net te weinig rust had om aan te kunnen sterken. Hoe dan ook, we gaan het een nacht aanzien, weer temperaturen en als ze nog steeds koorts heeft gewoon een dag van het programma overslaan.

Hier in de kliniek zijn ze heel snel met het uitschrijven van allerlei medicatie. Bij het eerste bezoek kreeg Feline ook koorts en toen zijn we, tegen ons gevoel in, meegegaan in het hele medicatie-circus. Thuis zouden we haar gewoon laten uitzieken. En aangezien dit nu even ons thuis is, wordt het gewoon uitzieken.

Never a boring moment met ons meisje zullen we maar zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *