maandag 11 januari

BryanBlog, PrivéLeave a Comment

Vandaag een relatief rustige dag met ons Dapper Ding. Ze heeft weer een rustige nacht gehad. Tegen het eind van de ochtend werd ze klaargemaakt voor de MRI scan. In dit geval betekende dat, dat ze weer een milde verdoving toegediend kreeg zodat ze stil zou liggen terwijl de scan gemaakt word. Het maken van de scan verliep voorspoedig en we hadden Feline dan ook weer redelijk snel terug op de zaal.

Eenmaal terug verhuisde ze van een couveuse-bedje naar een echt bedje, compleet met hemeltje! Weer een stap dichter naar het vertrek uit de IC naar een high of medium care afdeling. In dit tempo gaat dat deze week nog gebeuren en keert Feline weer terug naar het Catherina ziekenhuis in Eindhoven. Dat zal dan voor ons ook het moment zijn om het Ronald McDonald huis te verlaten.

Terug van de scan was Feline nog erg, errug slaperig. We hebben haar dus maar even laten slapen. Ruim een uur later bleek dat nog zo te zijn en hebben we haar de rest van de middag en begin van de avond laten slapen.

Halverwege de avond zijn we weer samen geweest en was het mijn beurt om weer te buidelen. Maar eerst luier verschonen en temperaturen. Dat laatste werd deze keer, anders dan gisteren niet gevolgd door een poepreflex! Het is heerlijk dat we steeds meer zelf mogen en kunnen doen met/voorFeline. Over het buidelen kan ik kort zijn:

hart op hart
buik op buik
ik ruik jou, jij ruikt mij
en toen was er alleen nog maar wij.

Oftewel, samen in slaap vallen. Zoals gezegd, een rustige dag. Ondertussen is Nadine ook voorspoedig aan het helen van de keizersnede. Ik gebruik deze periode ook om uitgebreid mijn veto te laten gelden op het dragen van (zware) voorwerpen en het lopend afleggen van lange afstanden. En voorwaar, ze ondergaat deze zorg en aandacht zonder noemenswaardig morren 🙂

Morgen de uitslag van de MRI scan…

Moe, voldaan en in Liefde,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *