Nieuwe energie en ideeën

NadineRevalidatiecentrum1 Comment

Vanuit rust komt er weer ruimte voor nieuwe energie en ideeën.  Kijken en voelen naar wat er gebeurt en speelt. Wanneer je maar bezig blijft en door blijft gaan ontstaat er geen ruimte, dan zie je juist de beperkingen.

Dat is wat er de afgelopen maanden heeft gespeeld.

Het eerste wat heel duidelijk werd is dat zowel Bryan als ik meer ruimte nodig hebben voor onze eigen ontwikkeling. Zo houden we het vol om ook alles in Feline haar ontwikkeling te stoppen.

Meer vrijwilligers zoeken was hier een actiepunt in zodat op minstens 3 dagen een van ons de ruimte heeft om met andere activiteiten bezig kan zijn.

Waar we eerst overtuigd waren dat we alleen resultaat konden bereiken met Feline wanneer we het programma 7 dagen in de week deden, hebben we daar nu een andere kijk op en proberen we meer balans te vinden tussen in- en ontspanning.

Na een heerlijke rustperiode hebben we in november het programma weer opgepakt. We zijn begonnen op de dinsdag tot zaterdag. Het grootste deel van de tijd met een dubbele vrijwilliger bezetting. En wat is het geweldig dat we dit hebben kunnen bereiken met onze “oude” en  “nieuwe” heldinnen van Team Feline.

Toch bleef er wat onrust. Het programma zoals we het deden paste niet meer als een lekker zittende, vertrouwde jas.

Wat deden we eerst wat fijn was? Waar werden we zelf blij van en waar reageerde Feline goed op?

Bryan heeft de massage, die we in de Oekraïne hebben geleerd, weer terug gebracht en ik heb meer ruimte en rust om met Feline de reflexintegratie oefeningen te doen.

Zo is het langzaam een mooie mix aan het worden van alles wat we geleerd hebben in onze zoektocht afgelopen jaren. Een zoektocht die gedreven wordt door onze sterke overtuiging dat Feline het veel verder kan schoppen in deze wereld dan ons voorgespiegeld is.

De jas gaat al lekkerder zitten.

Zo zag ik al een tijdje via de verschillende kanalen de Mollii Suit voorbij komen. Het is een pak waar 52 elektrodes opzitten die een constante impuls richting de hersenen geven om de juiste spieren te ontspannen of juist aan te spannen. Het helpt het lichaam om te ontspannen of juist om spierkracht te genereren en daardoor de beweeglijkheid, functie en activiteit van het lichaam te bevorderen. mollii suit

We hebben net een testsessie met Feline in de Mollii Suit gehad. Feline deed het natuurlijk weer geweldig. Ik blijf het bijzonder vinden hoe ze zich staande houdt en daarnaast iedereen om haar mooie vingertje weet te winden. Ik ben een trotse mama.

Feline heeft een klein uur als een kleine space-agent in de Mollii suit doorgebracht. Waar Feline vaak te veel of te weinig spanning in haar lijf heeft, voelde ze na 45 minuten in het pak al veel natuurlijker aan. Ze kon zichzelf veel beter corrigeren en leek ze zelf bijna verbaasd over hoe makkelijk dit ging. Met een grote smile tot gevolg.

Hebben we weer een onderdeel gevonden voor onze nieuwe jas? Het lijkt er wel op.

One Comment on “Nieuwe energie en ideeën”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *