Overwhelmed en under powered

NadineThuis1 Comment

In ons vorige bericht had Bryan al geschreven over het overwhelmed en under powered te zijn geweest de afgelopen 6 maanden. Dat klinkt heel gek, want we hebben al zoveel hulp en dat is ook zo. We zijn er alleen nu echt achter gekomen waarom dit programma the Intensive Programm heet.

Afgelopen december zijn we met veel enthousiasme en energie terug uit Philadelphia gekomen. Het is altijd heerlijk om in hun energie te zijn. In de energie van geloof en vertrouwen in het brein en het kunnen van je kind. Dat vertrouwen hebben ze omdat ze weten dat hun programma werkt. Je moet er alleen wel keihard voor werken wil het werken. Dus vol met nieuwe energie zijn we thuisgekomen. Hier liepen we al snel tegen de lamp. Hoe in hemelsnaam gaan we alle onderdelen van het programma inpassen? Vrijwilligers, die aan hadden gegeven minder te willen komen. Een vrijwilliger die langdurig uit ging vallen door een ernstige blessure en wijzelf die ook de nodige lichamelijke pijnen gingen ontwikkelen. Dat heeft ons doen inzien dat we een heel kwetsbaar systeem hebben en te weinig mensen om het op te vullen wanneer iemand uitvalt. We hebben gedaan wat we konden met de energie die we hadden en dat heeft verkeerd uitgepakt. We verloren motivatie en nog meer energie.

Dus de wake-up call was hard en confronterend, maar het geeft nu lucht en ruimte om verder te gaan. Weer met nieuwe energie te kiezen voor dit traject. Met andere ogen er weer naar te kijken en te voelen waarom we dit willen.

wie-wat-waar-wanneer-waarom-hoeKomende periode is voor ons om echt uit te rusten. Te hergroeperen, plannen te maken en die in te vullen. Ook te kijken wat wij zelf willen in ons leven. We willen alles voor ons meisje en alhoewel ik het heel lang met hart en tand heb verdedigd, ik wil ook nog iets anders. Buiten de gehele dag met Feline bezig te zijn. Dat heb ik gevonden en ja het heeft wel met Feline te maken, daar kan ik nou eenmaal niet omheen. Ik ga mij hard maken voor Stichting Feline. Zorgen dat we meer zichtbaar worden. Zorgen dat er meer activiteiten worden georganiseerd en dat er geld binnen blijft komen om te kunnen blijven doen wat wij willen met Feline.

Heb je ideeën voor de Stichting of weet je iemand, die ons op wat voor manier dan ook wil helpen, het hoeft niet groots te zijn. Vanuit kleine dingen en ideeën kunnen grootse dingen ontstaan. Laat het ons weten, we staan er open voor.

 

 

One Comment on “Overwhelmed en under powered”

 1. Уou may see an immediate improvement within your baby’s demeanour becauѕe misalignments are
  adjustеd as well as yoսr baby is unlikеly to suffer from colic
  inside future. Most patients report an improvement
  within their condition гiɡht from the 1st ѵisit.
  2: Chіropractic Improves Sⅼeep Quality –
  Chiroprɑctic patients ⲟften enjoy improved quality of life, including sleep
  quɑlity.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *