Reading Victory

BryanAmerika2 Comments

Maandag, het eerste echte bezoek aan het IAHP instituut. Op zondag waren we er al eens even langs gewandeld om te kijken of het echt te belopen was. Alleen Europeanen en gezondheidsfreaks lopen hier afstanden langer dan vijf minuten. Met ruim 10 minuten ontspannen wandelen is het goed te doen. Yes we are crazy like that.

Deze hele dag staat in het teken van een serie kleine onderzoekjes en het doorlopen van de informatie die we ter voorbereiding hebben opgestuurd: Een uitgebreide medische geschiedenis, een uitgebreide ontwikkelingsgeschiedenis, overzicht van het dieet, bloed-, urine- en ontlasting labresultaten, scans (EEG, MRI, CTG) en de voortgang met ons huidige thuisprogramma.

Uiteindelijk staat er aan het eind van de dag een ontwikkelingsprofiel van Feline waarop het nieuwe programma gebaseerd wordt. Deze eerste dag is grondig en intensief en geeft een goed gevoel.

Meten = weten

We meten hier alles, ook de borstomvang

Aan het eind van de dag wordt dan samen het nieuwe profiel doorgenomen. Nieuw omdat zowel Nadine als ik tijdens de voorbereidende trainingen in Spanje en Italië zelf ook al een profiel hadden gemaakt, gebaseerd op onze eigen waarnemingen en inschattingen.

Er valt zelfs al een eerste succes te melden. Feline heeft haar eerste “reading victory” behaalt. Sinds de start van het leesprogramma heeft ze al meer dan 300 woorden geleerd! De test, met o.a. woorden die ze maanden geleden heeft geleerd, heeft ze helemaal foutloos doorstaan. Probeer dan maar eens niet te gloeien als ouders!

De conclusie aan het eind van de dag is dat Feline een “ideale” kandidate is voor het programma van het instituut. Alleen haar ouders moeten zich nog kwalificeren als geschikt om het nieuwe programma te kunnen draaien.

Morgen, dinsdag, een rustdag en dan woensdag en donderdag instructies en uitleg over het nieuwe, ge-update programma voor Feline. Yes, we are indeed happy campers.

2 Comments on “Reading Victory”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *