Rustdag

BryanOekraineLeave a Comment

Klik voor vergroting

Zondag, de traditionele rustdag, begon voor ons erg vroeg. Zowel voor als na middernacht werd Feline wakker en ze was ontroostbaar. Uiteindelijk naast haar gaan liggen en toen was ze weer zo vertrokken. De eerste keer was het aan Nadine om deze procedure te doorlopen. Ik had de tweede shift. Ter compensatie heeft Feline wel zondagochtend uitgeslapen en wij dus ook.

Na het eten het dorp in gewandeld. Het is hier nu eindelijk ook mooi weer en overal aan de bomen hangen de rijpe vruchten. Appels, peren, pruimen maar ook walnoten en druiventrossen aan de struiken.

De kerken zijn hier druk bezocht en er staan zelfs heel veel mensen gewoon buiten de kerk, vroom met het hoofd gebogen, naar de mis te luisteren. Een beetje kerk heeft hier buiten aan de kerkmuren ook een geluidsinstallatie hangen.

De missie voor vandaag was het scoren van een laxeermiddel voor kinderen. Van ons vorige bezoek wisten we nog een apotheek waar de apotheekster redelijk Engels sprak. Ze had ons middel niet in huis maar na wat rondbellen kwam ze met de naam van de juiste vervangende medicatie boven.

Die hebben we bij een andere apotheek kunnen vinden dus de missie was al geslaagd.

Klik voor vergroting

Aapjes kijkende apen…

Voor de rest waren we weer een heel bijzondere bezienswaardigheid. Het is echt wachten op het eerste verkeersongeluk als gevolg van al die mensen die afgeleid zijn door onze verschijning samen. Mensen zijn al helemaal ondersteboven van die ene neger in het dorp maar daarna zullen ze letterlijk hun nek verdraaien om maar een glimp van Feline op te kunnen vangen. Heb al een paar keer de neiging moeten onderdrukken om onverwachts keihard ‘BOE!’ te roepen.

Eenmaal weer thuis heeft het laxeermiddel zijn werk gedaan. Het laxeren ging naadloos over in relaxen met een aantal afleveringen van Dora, een korte kruipsessie en voor de rest was het echt een rustdag. Morgen weer aan de slag.

Bryan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *