Word Ambassadeur

een missie vanuit het hart

Het Ambassadeurschap voor de Stichting Feline is ook weer een van die vele dingen die als vanzelf zijn ontstaan. Het is voortgekomen uit een groep mensen die zo enthousiast waren over het doen van de oefeningen met Feline en/of die de stichting gewoon een heel warm hart toedragen, dat de vraag kwam of ze nog meer konden betekenen voor de stichting.

Het antwoord was dus Ambassadeur wezen voor de Stichting Feline. Je missie als Ambassadeur is om de naamsbekendheid van de stichting te vergroten en indien mogelijk zelf sponsoracties op te zetten. Je kunt dat naar eigen inzicht inrichten waarbij we er vanuit gaan dat je dat natuurlijk op ethische wijze doet en je eigen charme laat werken op de manier die het beste bij jou past.

Het uiteindelijke doel is helder: meer mogelijkheden creëren voor Feline, en daar waar mogelijk zullen we jou hierbij zoveel mogelijk ondersteunen, bijvoorbeeld met de Stichting Feline business cards en teksten voor artikels in de media.

Mocht je interesse hebben om ook Ambassadeur te worden voor Stichting Feline neem dan even contact op via info@felinetevreden.nl of gebruik het formulier op de Contactpagina. We kijken uit naar je reactie!