Yes, we missed you too!

BryanAmerika11 Comments

We zijn ondertussen al weer op Amerikaanse bodem. Anders dan de eerste keer vond Feline de vlucht heen allemaal niet zo bijster interessant. Of beter gezegd, het duurde allemaal te lang en mopperen is dan een goeie manier om dat te laten merken.

Wat in ieder geval ander was dan de eerste keer is dat Marion er deze keer bij is. Marion is een van onze Team Feline heldinnen. Op Schiphol moesten we nog even een extra security hobbel nemen maar toen mocht ook Marion mee aan boord.

In Philadelphia mochten we deze keer extra tijd doorbrengen bij de douane omdat we vergeten waren om het fruit (bananen, appels en mandarijnen) uit onze tassen en de buggy te halen. Dit was niet het moment om het woord ‘Ebola’ te laten vallen, dus dat hebben we deze keer ook maar niet gedaan.

Het was een prettig weerzien met onze 70+ taxichauffeur. Zijn rijstijl was in het afgelopen half jaar echter schrikbarend achteruit gegaan. Dat wordt voor de terugweg dus een andere chauffeur regelen. Hoe suf zou het wel niet zijn om na een vlucht van 6000 km te crashen in een taxi…

Dag 1: de evaluatie

De eerste dag van ons bezoek aan het Instituut zit er ook al op. Dit is de evaluatie-dag. Feline wordt opgemeten en samen gaan we door het Revisit History report. Het is een uitgebreid rapport van de progressie die Feline het afgelopen half jaar heeft gemaakt.

We hebben niet alle doelstellingen gehaald, met name die op het vlak van gezondheid. Het streven is om je kind minimaal een jaar volledig ziekte vrij te houden. Feline heeft een periode gehad waarbij ze totaal niet meer wilde eten. Het was dermate erg dat ze in een week tijd bijna twee kilo aan gewicht verloor en we een bezoek brachten aan het ziekenhuis.

Andere doelstellingen zijn dan wel weer gehaald en we kunnen het niet helpen trots te voelen wanneer Feline blijk geeft van volledig te begrijpen waarover de huisgemaakte boekjes gaan. Zelfs de nieuwe boekjes die ze nog nooit eerder te zien heeft gekregen begrijpt ze zonder uitleg van ons. Trots, trots, trots en inspirerend.

De rapportcijfers van de afgelopen periode

De rapportcijfers van de afgelopen periode

De meeste progressie heeft Feline, vanzelfsprekend, gemaakt op die gebieden waarop haar hersenletsel de minste impact heeft. Dat doet natuurlijk niets af aan haar prestatie en is eerder een motivatie om op de andere gebieden ook grote stappen te kunnen gaan realiseren.

De komende twee dagen staan in het teken van lectures. Deze lectures zijn voor de ouders en geven een verdieping van het en uitbreiding op het huidige programma. En daar kijken we enorm naar uit. Er is namelijk altijd meer dat we nog kunnen en willen doen.

Liever vandaag dan morgen want de tijd tikt. En niet in het voordeel van Feline of welk kind dan ook met hersenletsel.

Kortom, het voelt heel goed om weer terug te zijn.

11 Comments on “Yes, we missed you too!”

 1. Hi lieverds,

  Wat fijn om te horen dat er een mooie vooruitgang is. Dat beloont het harde werken extra.

  Dikke knuffel van ons. X

  1. Het is inderdaad een welkom schouderklopje zeker als je zelf het besef hebt dat er nog meer te winnen valt. Even pas op de plaats en feestvieren 🙂

 2. leuke foto, hopelijk leren jullie heel wat bij voor het leer program van Feline.
  groetjes van Els

  1. Hi Els, het ziet er inderdaad naar uit dat we weer volledig volgepropt met informatie en kennis terug gaan keren. Soon, BNF

 3. Zo goed voor te stellen dat je trots bent als blijkt dat Feline begrijpt waar het over gaat….al het harde werken van beide laat duidelijk zijn vruchten zien. Ik heb respect voor jullie en het hele team…. XXX Margo

 4. Even een algemeen berichtje. Normaal krijgen we een notificatie van ieder berichtje op de blog. Op een of andere manier besloot het mail programma alle berichtjes te markeren als spam!

  We hebben de mailer streng toegesproken en gecorrigeerd. Maar goed, dit verklaar de vertraging in het beantwoorden. En dan nu onze reakties die logischerwijs hierboven staan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *